Σκληροί χαρακτηρισμοί Γιώργου Παναγόπουλου για τον Ολυμπιακό και την στάση του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον γνωστό νομικό να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την σύγκριση με το περιστατικό με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis FM 95,5»:

«Δυστυχώς για μένα είναι μεγάλο δυστύχημα που το ελληνικό ποδόσφαιρο καταλήγει στα δικαστήρια και όχι στο χορτάρι. Εκεί είναι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δυστυχώς διευρύνεται. Σαν ΠΑΟΚ πέσαμε σε παγίδα, ενώ αναμενόταν τι θα γίνει από τον Ολυμπιακό. Ο στρατός που έχει μισθοδοτήσει ο Ολυμπιακός και ο κ.Μαρινάκης και το σύστημά του, και προσπαθούσαν να πείσουν πως θα ξεγυμνώσουν τον ΠΑΟΚ. Αντέδρασαν σαν ερασιτεχνική ομάδα που προσπαθούν με τέτοιους τρόπους να πάρουν αποτελέσματα».

Για το αν νομιμοποιείται ο Αρετόπουλος να πάνε στα αποδυτήρια οι ομάδες χωρίς να το έχει διατάξει ο ίδιος: «Όχι, ο Αρετόπουλος θα έπρεπε να καλέσει τις δύο ομάδες στη σέντρα ή στο γραφείο του μαζί και όχι κατά μόνας. Να πει στους βοηθούς του και να δει αν μπορεί να τελεστεί ο αγώνας. Ο κ.Θεοδωρίδης δεν έλαβε υπόψιν του διαιτητή, ο προπονητής του Ολυμπιακού έφυγε χωρίς λόγο από το γήπεδο. Είναι πρωτοφανές περιστατικό να φεύγει προπονητής χωρίς να πάρει άδεια από τον διαιτητή, δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Ο γιατρός του αγώνα διαπίστωσε πως ο κ.Γκαρθία μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα και έπρεπε ο Αρετόπουλος να διευθύνει τον αγώνα. Χαρτάκια πέφτουν σε όλο τον κόσμο, αν ένα χαρτάκι διέκοπτε έτσι εύκολα έναν αγώνα, δεν θα είχαμε τηλεοπτικά δικαιώματα, διοργανώσεις και ταξίδια».

Για τη σύγκριση με το περιστατικό του Ιβιτς: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις, ο Ολυμπιακός έχει υπαιτιότητα για τη μη τέλεση του αγώνα. Είναι διαφορετικά άρθρα, πέρυσι ο Κομίνης είχε αποφασίσει την διακοπή, τώρα δεν ξεκίνησε ο αγώνας. Τώρα έφυγε έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού για να πάει να εξεταστεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες σε όλους, στη Σούπερ Λιγκ και στην ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τιμωρηθεί για το χαρτάκι που έπεσε με πρόστιμο αλλά όχι για υπαιτιότητα μη τέλεσης αγώνα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να ζητήσει να κατοχυρωθεί υπέρ του με 3-0 ο αγώνας και μετά να ζητήσει επανάληψη του αγώνα. Και μετά ίσως υπάρξει Σολομώντεια λύση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, γιατί είναι σκανδαλώδες να κριθεί μια υπόθεση εκτός γηπέδου μετά την υπόθεση Βάλνερ. Ο Ολυμπιακός θέλει να το πάρει η ΑΕΚ γιατί ξέρει πως δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».