Ξεκάθαρος ήταν ο Ίαν Βουγιούκας στις δηλώσεις του, καθώς παραδέχτηκε πως αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει αύριο τον Ολυμπιακό, τότε θα μπει ξανά γερά στο κόλπο της τετράδας.

“Πέρα από το γόητρο, η αυριανή νίκη θα μας ξαναβάλει γερά στο κυνήγι της τετράδας. Εδώ που έχουμε φτάσει, αυτό που έχει σημασία είναι η βαθμολογία και το αποτέλεσμα”.

Όσον αφορά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Τιλί και Μπράουν στο παρκέ ο 32χρονος σέντερ τόνισε: Σίγουρα ο Τιλί είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι για λίγο, όμως τραυματίστηκε στη συνέχεια. Ο Μπράουν είναι καινούργια προσθήκη και σίγουρα αυτοί οι δύο παίκτες, θα δώσουν έξτρα λύσεις στον κόουτς Σφαιρόπουλο. Βέβαια κι εμείς θα έχουμε έξτρα παίκτες, που σίγουρα θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Για τον υπάρχει πίεση ο Έλληνας ψηλός είπε: Κάθε παιχνίδι έχει πίεση, είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό, είτε με τον Ερυθρό Αστέρα. Όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να μάθεις να ζεις με την πίεση κι αν ο Ρίβερς δεν νιώθει πίεση, τότε αυτό είναι σίγουρα θετικό, γιατι παίζει πάντα καλά απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα”.

Τέλος τόνισε πως η ευστοχία θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν φτάνει μόνο το “θέλω” σ’ αυτά τα παιχνίδια. Η ευστοχία θα είναι ένας παράγοντας πολύ σημαντικός, όπως και το εύκολο καλάθι. Μακάρι εμείς να δείξουμε πιο διψασμένοι, πιο συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι”.