Μέτρια η χθεσινή μας παρουσία, όμως τα σπουδαία γίνονται σήμερα. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης-Φενερμπαχτσέ συγκεντρώνουν το υψηλότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Εννοείται πως θα ξεκινήσουμε από το αιώνιο ντέρμπι, όπου υπάρχουν σημεία για όλα τα γούστα. Ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες φέτος επί του Ολυμπιακού, όμως σήμερα όλο το άγχος και η πίεση θα είναι με το μέρος του, αφού σε περίπτωση ήττας δεν θα κοιτάζει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά την πρόκριση στην οχτάδα της Euroleague. Οι “ερυθρόλευκοι” από τη μεριά τους αν περάσουν από το ΟΑΚΑ, κλειδώνουν την τετράδα κι είναι χαλαροί μέχρι το τέλος της regular season. Μόνο ο Σφαιρόπουλος θα έχει πρόβλημα αν χάσει η ομάδα του, αφού το 4-0 δεν “χωνεύεται” εύκολα. Η πλέον ασφαλής επιλογή (αν υπάρχει σ’ ένα ντέρμπι) θεωρούμε πως είναι το διπλό +5,5, που προσφέρεται 1,84 στην betshop.gr. Επίσης και το line είναι αρκετά μικρό (145 πόντοι), άρα το over μας εξυπηρετεί στην τιμή 1,74 της betshop.gr.

Πάμε τώρα και στα πιο ειδικά στοιχήματα, που σίγουρα ενδιαφέρουν πολύ κόσμο. Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πλέον έχει βρει τον τρόπο ν’ αποκρυπτογραφεί την άμυνα του ΠΑΟ και θεωρούμε πως μπορεί να ξεπεράσει τους 12 πόντους στο σημερινό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο σημείο έχει 2,00 απόδοση στην stoiximan.gr και την συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Το ίδιο σημείο θα προτείνουμε και για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι σε μεγάλη φόρμα αυτή την περίοδο, άρα το Over 8,5 πόντων με απόδοση 1,80 στην stoiximan.gr, μας καλύπτει απόλυτα.

Τέλος θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας με το περιθώριο νίκης του Παναθηναϊκού 1-5 πόντους. Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό ματς, όμως στο τέλος θα μιλήσει και πάλι ο νόμος του ΟΑΚΑ. Η τιμή 4,35 της stoiximan.gr είναι ελκυστική κι αντιπροσωπευτική της κρισιμότητας του ματς.

Για να μην ξεχνιόμαστε υπάρχει κι άλλο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Φενερμπαχτσέ, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά, όσον αφορά την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης φυσικά και δεν έχουν ξεχάσει την ήττα στην Τουρκία με 77-79 και σήμερα αν περάσουν από τη Μαδρίτη θα έχουν ουσιαστικά κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας. Αν ηττηθούν όμως, θα νιώθουν καυτή την “ανάσα’ των Μαδριλένων, που όλο και βελτιώνονται. Δεν περιμένουμε εύκολη επικράτηση από καμία ομάδα, άρα εκ των ουκ άνευ θα πάμε με το διπλό +5,5, που πληρώνει 1,90 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2 (+5,5) 1,84 Betshop.gr
Βασίλης Σπανούλης Over 12,5 πόντοι 2,00 Stoiximan.gr
Nίκολα Μιλουτίνοφ Over 8,5 πόντοι 1,80 Stoiximan.gr
Περιθώριο νίκης Παναθηναϊκού 1-5 πόντοι 4,35 Stoiximan.gr
Ρεάλ Μαδρίτης-Φενερμπαχτσέ 2 (+5,5) 1,90 Betshop.gr