Έχουμε μπει αισίως στη φάση των “16” του Champions League και ήδη ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Σήμερα είναι η σειρά της ΑΕΚ να υπερασπιστεί την έδρα της απέναντι στην ιδιαίτερα υπολογίσιμη Νίμπουργκ, που δεν γεμίζει το μάτι, όμως είναι ένα σύνολο σοβαρό και κυρίως δεν έχει άγχος για το αποτέλεσμα. Οι Τσέχοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο τους κι αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, ενώ εδώ κι ενάμισι μήνα είναι αήττητοι. Φυσικά αυτό δεν φοβίζει την Ένωση, η οποία είναι στην καλύτερη κατάσταση της χρονιάς και στόχος της είναι η διάκριση στην Ευρώπη. Η προσθήκη του Πάντερ έχει κάνει πολύ ισχυρή την περιφέρεια τω “κιτρινόμαυρων” κι εκεί είναι όλο το κλειδί του ματς. Θα επιλέξουμε τον άσο -4,5, που προσφέρεται 1,82 στην betshop.gr.

Πάμε και στον ισπανικό εμφύλιο, που η αλήθεια είναι μας “ιντριγκάρουν” σε μεγάλο βαθμό. Μούρθια και Τενερίφη θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι ονειρεύονται να κατακτήσουν εκ νέου τη διοργάνωση της Fiba, όμως το τελευταίο διάστημα μετράνε μόνο ήττες. Θεωρούμε πως τπ ματς θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όμως στο τέλος θα επιβιώσουν οι φιλοξενούμενοι. Άρα δια της ατόπου απαγωγή θα ρισκάρουμε με το διπλό +2,5, που δίνει 1,86 στην betshop.gr.

Τέλος θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας με το Fiba Europe Cup, όπου ο Κεραυνός Στροβόλου υποδέχεται την Νίζνι, που είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην οχτάδα της διοργάνωσης. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Ρώσοι ηττήθηκαν στην έδρα τους μόλις για 3 πόντους από την Χίμκι, άρα κατανοεί  καθένας πόσο δύσκολο είναι το έργο της κυπριακής ομάδας. Ο Λειβαδιώτης θα προσπαθήσει μέσω της άμυνας να μείνει κοντά στο σκορ, όμως δύσκολα θα το πετύχει. Πιστεύουμε πως το απλό διπλό, που δίνει 2,07 στην betshop.gr, θα επιβεβαιωθεί σχετικά άνετα.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
ΑΕΚ-Νίμπουργκ 1 (-4,5) 1,82 Betshop.gr
Mούρθια-Τενερίφη 2 (+2,5) 1,86 Betshop.gr
Kεραυνός Στροβόλου-Νιζνι 2 2,07 Betshop.gr