Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε πως είμαστε περήφανοι για τις χθεσινές μας επιλογές, αφού δεν σας οδηγήσαμε στο μονοπάτι του ταμείου, αλλά σ’ εκείνον του “κουβά”.

Ευτυχώς ξημέρωσε άλλη μέρα κι ελπίζουμε σε καλύτερα αποτελέσματα. Πάμε να δούμε ποια είναι τα όρια της φετινής Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη κόντρα στη Φενέρ, θ’ ανέβει εκ νέου στην πρώτη τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεχάσει την ήττα με 89-90 από τους Λιθουανούς και σίγουρα ο “Ζοτς” θα τους το έχει υπενθυμίσει πάμπολλες φορές. Οι Ντίξον και Κάλινιτς προσφέρουν ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης, όμως ο “Σάρας” και η παρέα του δεν είναι εύκολη λεία. Διαβασμένα τα χάντικαπ, ας μπλέξουμε καλύτερα με το over 157,5 πόντων, που προσφέρεται 2,04 στην betshop.gr.

Στο ματς του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα παίξει ενάντια στην Μπάμπεργκ, που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο της Euroleague. Οι πρωταθλητές Γερμανίας μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν βρει το κουμπί των ερυθρολεύκων, αφού στα τελευταία εφτά παιχνίδια, έχουν επικρατήσει πέντε φορές. Βέβαια σήμερα όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός αν είναι συγκεντρωμένος δύσκολα δεν θα πάρει τη νίκη, με την οποία θ’αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας. Δεν φοβόμαστε σε μεγάλο βαθμό το ματς, γι’αυτό θα επιλέξουμε τον άσο -11,5, που δίνει απόδοση 1,84 στην betshop.gr.

Θα κλείσουμε τις σημερινές μας επιλογές με την Μόσχα, όπου η πρωτοπόρος ΤΣΣΚΑ παίζει ενάντια στην πάντα μαχητική Μάλαγα του Χουάν Πλάθα. Η “αρκούδα είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, όμως ο Ιτούδης δεν το διατυμπανίζει, αφού στον πρώτο γύρο η ομάδα του είδε κι έπαθε να υποτάξει τους Ανδαλουσιανούς με 80-89. Το χάντικαπ είναι διαβασμένο, όμως έστω και δύσκολα θα επιβεβαιωθεί ο άσος -12,5, που πληρώνει 1,92 στην betshop.gr.  

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενερμπαχτσέ Over (157,5) 2,04 Βetshop.gr
Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ 1 (-11,5) 1,84 Betshop.gr
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάλαγα 1 (-12,5) 1,92 Betshop.gr