Γιουβέντους – Ουντινέζε: 2-0

Η 2η στη βαθμολογία Γιουβέντους, λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Τότεναμ, υποδέχτηκε την Ουντινέζε. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τη κατοχή αλλά δεν έβγαν φάσεις. Στο 29ο λεπτό ο Πάουλο Ντιμπάλα, με έξοχη εκτέλεση φάουλ έλυσε το γόρδιο δεσμό γράφοντας το 1-0. Στο 37΄η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιγκουαΐν αλλά τον νίκησε εντυπωσιακά ο Μπιζάρι! Στο 49΄και πάλι ο Πάουλο Ντιμπάλα με ένα άπιαστο σουτ, έδωσε αέρα δύο τερμάτων για την Γιουβέντους! Στο 86΄και πάλι ο Ντιμπάλα έκανε το σουτ από καλή θέση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους με την Γιούβε να παίρνει μία εύκολη νίκη!

Μπολόνια – Αταλάντα: 0-1

Μπόλονια και Αταλάντα, δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, αγωνίστηκαν σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 11΄ο Βέρντι εκτέλεσε ένα φάουλ για τους γηπεδούχους με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 40΄το σουτ του Μασίνα και πάλι για τους γηπεδούχους κόπηκε πάνω στη γράμμη. Στο 83΄ο Ντε Ρουν με ένα πολύ καλό σουτ έγραψε το 0-1 για την Αταλάντα! Στις καθυστερήσεις ο Τολόι δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αφού είδε τον Μιράντε να κάνει τεράστια απέκρουση! Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κάλιαρι – Λάτσιο: 2-2

Η Κάλιαρι που μάχεται για την παραμονήτης στη κατηγορία, υποδέχτηκε την εκπληκτική φέτος Λάτσιο σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Παβολέτι στο 24ο λεπτό! Ωστόσο, 10΄λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν έπειτα από το λάθος του Τσεπιτέλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 69ο λεπτό, ο διαιτητής με τη βοήθειαα του VAR, υπέδειξε το πέναλντι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρέλα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάνι έστειλε από κοντά τη μπάλα άουτ! Δύο λεπτά αργότερα η Λάτσιο κατάφερε να ισοφαρίσει και να σώσει τον βαθμό με εξαιρετικό σουτ του Ιμόμπιλε!

Κροτόνε – Σαμπντόρια: 4-1

Η Κροτόνε που μάχεται για την παραμονή της, υποδέχτηκε την Σαμπντόρια που θέλει την Ευρωπαϊκή της έξοδο! Στο 6ο λεπτό ο Τρότα με τρομερό σουτ άνοιξε το σουτ για τους γηπεδούχους! Στο 23΄ο Στόγιαν από κοντά έγραψε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 37΄και πάλι ο Τρότα έγραψε το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδ του. Στο 70΄ο επιθετικός της Σαμπντόρια Ντουβάν Ζαπάτα, έγραψε με κοντινό σουτ του 3-1 βάζοντας και πάλι την ομάδα το στο παιχνίδι! Στο 87ο λεπτό, ο Βιβιάνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 4-1!

Σασουόλο – Σπαλ: 1-1

Σασουόλο και Σπαλ, δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή του στη κατηγορία, αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλντι, αλλά ο Ματέο Πολιτάνο απέτυχε στην εκτέλεση αφού νικήθηκε από τον Ραγκούσα! Στο 25΄οι φιλοξενούμενοι με το κοντινό σουτ του Σκιαταρέλα έκαναν το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο διαιτητής υπέδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα με τον Μπαμπακάρ αυτή τη φορά να ισοφαρίζει σε 1-1! Στο 49΄ο διαιτητής υπέδειξε 3ο! πέναλντι για τους φιλοξενούμενους. Ο Πολιτάνο θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω αλλά νικήθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος!