Ένα άνετο μεσημέρι πέρασε στην Κρήτη ο Ολυμπιακός, αφού επιβλήθηκε του Πλατανιά με 0-4 στα “Περιβόλια”, σε μία αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της φετινής Super League.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε “φουριόζος” το παιχνίδι και θέλησε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του. Οι “ερυθρόλευκοι” έψαξαν από το πρώτο λεπτό το 0-1 και κατάφεραν να το βρούν στο 14′ με τον Αλεξί Ρομαό να ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι. Δέκα λεπτά αργότερα (24′) ο Ολυμπιακός βρήκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Μάρκο Μάριν να είναι ο σκορερ. Παρόλα αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να πιέζουν τον-ανήμπορο να αντιδράσει-Πλατανιά και στο 35′ ο Μιραλάς κέρδισε πέναλτι. Ο Βέλγος πήρε τη μπάλα, αψηφώντας τον Ανσαριφάρντ που είναι ο… εκλεκτός για τις εκτελέσεις και σημάδεψε εύστοχα για το 0-3. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει τον αντίπαλό του, κι έτσι οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία ξεκίνησε παίζοντας στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο και κατάφεραν να αυξήσουν κι άλλο το σκορ. Στο 58′ ο Σισέ νίκησε για τέταρτη φορά τον Κλιάιτς, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για τον Ολυμπιακό. Ο Πλατανιάς έμεινε να περιμένει τον αντίπαλό του στο υπόλοιπο παιχνίδι, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν διαχείριση και τελικά πήραν τη νίκη με το 0-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46′ Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46′ Κοροβέσης), Μαλσά, Πλιάτσικας (71′ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

Ολυμπιακός (Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς (66′ Ζιλέ), Φορτούνης (62′ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75′ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.