Δύσκολη νίκη για την Ντόρτμουντ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν τους τρεις βαθμούς με 3-2, σε μία αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας από το πρώτο λεπτό το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Χρειάστηκε όμως, μία άτυχη στιγμή του Ρας για να πάρει το προβάδισμα, με τον αμυντικό της Άιντραχτ να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 12′ και να κάνει το 1-0. Η Άιντραχτ αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, και έτσι πήγε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ μπήκε πιο νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και η Άιντραχτ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75′ με τον Γιόβιτς, όμως η ισοφάριση δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 77′ ο Μπατσουαγί ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ κάνοντας το 2-1. Στο 90’+1′ ο Μπλουμ ισοφάρισε για την Άιντραχτ, όμως και πάλι ο Μπατσουαγί κατάφερε στο 90’+4′ να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και τελικά τη νίκη με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα