Η Ρόμα πήρε την νίκη και την πρόκριση επί της Σαχτάρ, αφού επικράτησε στη Ρώμη με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της με 2-1 στην Ουκρανία, προκρίθηκε στους “8” του Champions League.

Η Ρόμα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από την αντίπαλό της, ψάχνοντας από νωρίς το γκολ που χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όσο κι αν το έψαξε δεν κατάφερε να το βρει, αφού είτε τα κακά τελειώματα είτε ο Πιατόφ δεν την άφησαν να ανοίξει το σκορ. Η Σαχτάρ από την άλλη, προσπάθησε να απειλήσει με κόντρα επίθεση, όμως δεν κατάφερε να φανεί επικίνδυνη, κι έτσι το ημίχρονο βρήκε της δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Ρόμα κατάφερε να ξεκινήσει από την αρχή με διάθεση να βρει το ένα γκολ που χρειαζόταν και στο 52′ άνοιξε το σκορ με Τζέκο να είναι ο σκόρερ. Στη συνέχεια, η Σαχτάρ προσπάθησε να ισοφαρίσει και να πάρει εκείνη το προβάδισμα για την πρόκριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η ομάδα του Κώστα Μανωλά πήρε την πρόκριση για τους “8” της διοργάνωσης.