Στην αγορά για την απόκτηση σέντερ έχει βγει η Μάλαγα, με τον Χουάν Πλάθα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκιόργκι Σερμαντίνι, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Μπόγρη για την ισπανική ομάδα, όμως σήμερα κυκλοφόρησαν φήμες για ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Γιάννη Μπουρούση, που αγωνίζεται στην Κίνα για λογιαριασμό των Zhejiang Guangsha Lions.

Για την απόκτηση του πολύπειρου Έλληνα σέντερ, όμως, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά προβλήματα: 1) οι υποχρεώσεις του Μπουρούση στην Κίνα ενδέχεται να τελειώσουν αρχές Μαΐου, αφού η ομάδα του 34χρονου είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα, οπότε μάλλον θα συμμετέχει και στον τελικό, 2) τα δικαιώματα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στην Ισπανία ανήκουν στην Μπασκόνια που μπορεί να… ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά προς εκείνον (το λεγόμενο tanteo), οπότε οποιαδήποτε ισπανική ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τους Βάσκους.

Έτσι, μένει να δούμε αν υπάρχει η επιθυμία από τον Μπουρούση να αποχωρήσει πρόωρα από την Κίνα ή αν η Μάλαγα τον θέλει τόσο πολύ για να τον αποκτήσει μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στην Κίνα.