Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκριση, όμως δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε από την Καρσίγιακα με 79-67, αποχαιτετώντας με ψηλά το κεφάλι το φετινό Champions League.Δήμιος για τους “ασπρόμαυρους” ήταν ο Τζόουνς με 24 πόντους, που πήρε όλες τις σωστές αποφάσεις στο τέλος. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γκος και Χαραλαμπόπουλος με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. 

Πολύ δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η Καρσίγιακα, η οποία έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Ο κένεντι ήταν εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και μ’αυτόν σημαιοφόρο οι Τούρκοι πήραν το προβάδισμα που ήθελαν, μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου με σκορ 20-13.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και μ’αυτά την απάθεια, που έδειχνε, δύσκολα θα είχε τύχη στην αναμέτρηση. Η επιθετική του παραγωγικότητα βελτιώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως το παθητικό των 23 πόντων, τον κρατούσε δέκα πόντους πίσω, μετά το τέλος του ημιχρόνου (43-33).

Τι ματς άλλαξε εντελώς στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν ο ΠΑΟκ αποφάσισε επιτέλους να κλείσει αποτελεσματικά τα μετόπισθεν. Ένσ σε ρί 0-8 έφερε τη διαφορά στο μείον 2 (48-46), όμως λίγο πριν το κλείσιμο της τρίτης περιόδου οι Τούρκοι βρηκαν λύσεις και ξέφυγαν με 55-48.

Το θετικό ήταν πάντως πως οι φιλοξενούμενοι έδειχναν, πως μπορούν ν’ανταγωνιστούν ένα σύνολο με το τριπλάσιο μπάτζετ από αυτούς. Δυστυχώς στη συνέχεια η ελληνική ομάδα, έχασε τη συγκέντρωσή της και με τον Τζόουνς να ξυπνάει η διαφορα ανέβηκε εκ νέου σε διψήφιες τιμές. Το 71-58 έχριζε φαβορί για την πρόκριση την Καρσίγιακα, όμως ο ΠΑΟΚ είχε τις ελπίδες του. Ο Πέτεργουει με τρίποντο μείωσε τη διαφορά, ενώ με τέσσερις πόντους του Γκος το σκορ έγινε 72-65. Στο τελευταιο δίλεπτο έγινε το “έλα να δεις”. Ο Τζόουνς ευστόχησε σ’ένα πολύ σημαντικό δίποντο και το 74-65, ανάγκασε τον Παπαθεοδώρου να πάρει τάιμ-άουτ. Ο Μαργαρίτης στην επόμενη επίθεση αστόχησε, όμως εξιλεώθηκε μ’ένα παλικαρίσιο καλάθι, που κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Δυστυχώς όμως ο Γουότερς με λέι απ, διαμόρφωσε το 77-67 και ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στην Καρσίγιακα. Ο Κένεντι με δύο ακόμα βολές έγραψε το τελικό 79-67, που έδωσε την πρόκριση στην Καρσίγιακα στον επόμενο γύρο του Champions League.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 43-33, 55-48, 79-67