Ο Τζαμέλ Μακλίν δεν υποτιμάει την Μπαρτσελόνα και θεωρεί πως οι Ισπανοί θα έρθουν στο ΣΕΦ με στόχο την «απόδραση». Φυσικά ο ίδιος και οι συμπαίκτες  του, θέλουν όσο τίποτε άλλο το πλεονέκτημα έδρας και θα κάνουν τα πάντα αύριο, για να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα.

«Ερχονται εδώ για παίξουν δυνατά και να αλλάξουν τα δεδομένα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι και το πλεονέκτημα έδρας».

Για τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα και για τους Τόμιτς και Οριόλα είπε «ναι είναι μεγάλοι άλλά έχουμε αθλητικούς παίκτες και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα απέναντί τους, την ώρα που αυτοί θα βάζουν το ύψος τους απέναντί μας».

Για το ματς στη Βαρκελώνη και αν θέλουν τώρα να αντιδράσουν: «Εκεί έπεσαν δυνατά επάνω μας και βρήκαν γρήγορα το ρυθμό τους και έπαιξαν καλά και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμο τους. Το ξέρουμε αυτό και πρέπει να ρίξουμε τον ρυθμό τους, είναι πολύ γρήγοροι. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί σε όλο το ματς.

Για το γεγονός πως είχαν πολλούς τραυματισμούς: «Είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε τα παιχνίδια παρά τους τραυματισμούς μας. Έχουμε βάθος στο ρόστερ και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίζουμε καλά και ας έχουμε ένα με δύο παίκτες έξω.

Για τον Κιμ Τιλί και τον Μπόμπι Μπράουν: «Έχοντας πίσω τον Κιμ μας βοηθάει πολύ. Βλέπετε την ενέργεια που έχει και τον τρόπο που σκοράρει στην επίθεση. Στην άμυνα μας είναι πολύ ενεργός. Οσο για τον Μπόμπι Μπράουν μας δίνει μία διαφορετική ματιά στη θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι πιο επιθετικός με την μπάλα στα χέρια. Μας δίνουν τεράστια ενέργεια με την προσθήκη τους και μας έχουν βοηθήσει πολύ στα τελευταία παιχνίδια».