Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 31 Μαρτίου ενώ εκτιμάται πως μπορεί να ξεκινήσει από την 27η αγωνιστική η Super League.

Η 25η αγωνιστική δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς εκτός από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που δεν τελείωσε υπάρχει και το ΠΑΣ – Απόλλων που δεν διεξήχθη. Η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για διακοπή θα επηρεάσει την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση εφόσον όλα πάνε όπως πρέπει το πρωτάθλημα θα αρχίσει πάλι στις 31 Μαρτίου. Τότε είναι η ημερομηνία για την 27η αγωνιστική και η εκτίμηση είναι πως η Λίγκα θα αρχίσει πάλι από εκεί, όπως είχε συμβεί και σε προηγούμενες αναβολές. Στην συνάντηση της Τετάρτης ανάμεσα στους εκπροσώπους ομάδων της Super League και τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη υπήρξε καλό κλίμα. Οι παράγοντες δεσμεύτηκαν πως θα υπογράψουν το δεσμευτικό έγγραφο για όλες τις απαιτούμενες τροποποιήσεις: για πιο μεγάλες ποινές, για έναν πιο αυστηρό Πειθαρχικό Κώδικα τη νέα χρονιά, για εφαρμογή των προβλεπόμενων τιμωριών και όχι για αποφάσεις τύπου Σκουτέρη αλλά και για διασφάλιση της ασφάλειας διεξαγωγής των αγώνων. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι επαφές των επόμενων ημερών, εάν θα οδηγήσουν σε εκτόνωση και ηρεμία και το κατά πόσον τελικώς θα πάμε για σέντρα στις 31 Μαρτίου.