Ημέρα Champions League και στο μπάσκετ σήμερα, όπου οι δύο ελληνικές ομάδες δίνουν τα “ρέστα” τους, για να προκριθούν στην οχτάδα της διοργάνωσης.

Περισσότερες πιθανότητες θεωρητικά πάντα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει σαν “κάβα” το +6 από το πρώτο παιχνίδι με την Καρσίγιακα. Φυσικά το σημερινό ματς είναι εντελώς διαφορετικό, αφού οι Τούρκοι στην έδρα τους είναι άλλη ομάδα στην κυριολεξία. To περασμένο Σάββατο ηττήθηκε πολύ δύσκολα από την Φενερμπαχτσέ με 69-74, αποδεικνύοντας πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική και με ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και σίγουρα θα παλέψουν για την υπέρβαση. Η Καρσίγιακα είναι καλή ομάδα και θεωρούμε τον άσο πιθανό να επβεβαιωθεί. Κάτι μας λέει όμως πως ο ΠΑΟΚ, όντας ξεκούραστος θα κάνει την υπέρβαση και θα υπερασπιστεί το χαντικαπ των 7,5 πόντων. Το διπλό προσφέρεται 1,92 στην betshop.gr, ενώ και το over 153,5 πόντων, μπορεί να επαληθευτεί.

Πάμε και στην έτερη εκπρόσωπό μας στη διοργάνωση ΑΕΚ, που έχει ν’ανέβει “βουνό”. Το μείον 10 από την Νίμπουργκ στο ΟΑΚΑ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, όμως στο μπάσκετ ποτέ μην λες ποτέ. Ο Σάκοτα δεν έχει απουσίες, όμως αυτό δεν λέει κάτι. Αν ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν την ανατροπή, πρέπει να παίξουν άμυνα. Οι Τσέχοι αρέσκονται στα μεγάλα σκορ και σήμερα αυτό θα επιδιώξουν. Εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό και θα επιλέξουμε το over 164,5 που πληρώνει 1,66 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Καρσίγιακα-ΠΑΟΚ 2 (-7,5) 1,92 Betshop.gr
Nίμπουργκ-ΑΕΚ Over (164,5) 1,66 Betshop.gr