Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Ξάνθης για τη συνέχεια της Super League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην Εθνική ομάδα Ελπίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC Βασίλης Φασίδης. Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης απηύθυνε πρόσκληση στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων για τους αγώνες με το Σαν Μαρίνο (22/3, 17:00) και την Τσεχία (27/3, 16:00) στο Ξάνθη Arena, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην Εθνική ομάδα Παίδων (Κ17) κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Xanthi FC Γιάννης Φάκης και Κώστας Θυμιάνης. Ο κ. Βασίλης Γεωργόπουλος κάλεσε τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο, με αντιπάλους τη Γερμανία, τη Σκωτία και τη Νορβηγία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα 18-27/03/2018.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League «Σουρωτή». Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, έριξαν το βάρος σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης, μέσα από τις διαφορετικές ασκήσεις με κάποιες από αυτές να έχουν περισσότερες απαιτήσεις σε ένταση.