Ο ΠΑΟΚ μας χάλασε τη δυάδα χθες, αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκριση στο Champions League. Πάντως και τις δύο αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων τις διαβάσαμε σωστά, όμως αυτό δεν αποτελεί πάντα εχέγγυο στοιχηματικής επιτυχίας.

Πάμε τώρα στα της Euroleague, όπου Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι δίνουν έναν πολύ σημαντικό αγώνα, που θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία τους στη διοργάνωση. Το κλίμα στις τάξεις των φιλοξενούμενων δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς ο Ρόμπινσον υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αναγκάζοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αποκλείσει από το σημερινό ματς, ενώ εκτός θα είναι και ο Τάιλερ Χάνεϊκατ. Για την “ομάδα του λαού”, που με νίκη απόψε θα παραμείνει στην όγδοη θέση , δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και με όπλο την αθλητικότητά της, θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλο αγώνα. Το over 161,5 πόντων, που προσφέρεται 1,80 στην betshop.gr, είναι σημείο που μπορεί να επαληθευτεί. Όποιος θέλει ας ρίξει και τον άσο με χάντικαπ τους 4,5 πόντους, με απόδοση 1,92 στην ίδια στοιχηματική εταιρεία.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το πλεονέκτημα έδρας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου (τενοντίτιδα στο γόνατο), όμως έχει λύσεις στα πρόσωπα των Παπαπέτρου και Τόμπσον. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί χωρίς του Σεραφέν και Χάνγκα, άρα χάνει πολλή από τη δύναμή της σε άμυνα κι επίθεση. Το κίνητρο έχουμε τονίσει πολλές φορές, πως παίζει σημαντικό ρόλο, άρα θα επιλέξουμε τον άσο -7,5, που πληρώνει 1,84 στην betshop.gr. Σοφή επιλογή είναι και το over 154,5 πόντων με απόδοση 1, 81 στην betshop.gr.

Στο Βελιγράδι Ερυθρός Αστέρας και Βαλένθια, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα πουν “αντίο” στη διοργάνωση. Στον πρώτο γύρο οι ερυθρόλευκοι της Σερβίας είχαν κερδίσει με σκορ 86-82, χάρη στα “όργια” του Τζέιμς Φελντέιν. Οι “νυχτερίδες” δεν έχουν δείξει καλή εικόνα μακριά από την έδρα τους κι αυτό είναι μεγάλο μείον στην Ευρώπη. Μ’ αυτό το δεδομένο θα επιλέξουμε τον άσο -3,5, με απόδοση 1,90 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χίμκι Over (161,5) 1,80 Βeshop.gr
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα Over (154,5) 1,81 Betshop.gr.
Ερυθρός Αστέρας-Βαλένθια 1 (-3,5) 1,90 Betshop.gr.