Η Σασουόλο κατάφερε να περάσει από την έδρα της Ουντινέζε, επικρατώντας της αντιπάλου της με 1-2, σε μία αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της φετινής Serie A.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση αρκετά δυνατά και συγκεντρωμένα, με την Σασουόλο να είναι αυτή που έδειξε να το θέλει περισσότερο. Οι προσπάθειες να επιτευχθεί κάποιο τέρμα δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη για κάποια από τις δύο ομάδες, μέχρι το 42′. Τότε, ο Αντνάν πέτυχε αυτογκόλ και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φοφανά ισοφάρισε σε 1-1 για την Ουντινέζε. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σασουόλο έδειξε πιο αποφασισμένη για να πάρει τη νίκη και πίεσε την Ουντινέζε. Έτσι, στο 74′ κατάφερε να κάνει το 1-2 με τον Σένσι να χρίζεται σκόρερ, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα και η Σασουόλο με αυτή τη νίκη έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.