Η Σαμπτόρια υποδέχτηκε στο «Λουίτζι Φεράρις» την Ίντερ, σε έναν αγώνα που πριν τη σέντρα του φαινόταν πολύ ενδιαφέρον καθώς είναι δύο ομάδες που θέλουν την Ευρωπαϊκή τους έξοδο. 

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο με ένα ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας δεν άφησαν περιθώρια στην Σαμπντόρια. Στο 23΄το απευθείας κόρνερ του Κανσέλο χτύπησε στο δοκάρι του Βιβιάνο. Στο 26΄ο Ιβάν Πέρισιτς με μία πολύ δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ίντερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Ταλιαβέντο έδωσε πέναλτι σε παράβαση τουΜπαρέτο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2 ο Ικάρντι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ικάρντι πέτυχε και 3ο γκολ από κοντά για την ομάδα του. Στο 44΄ο Αργεντινός σκόρερ πέτυχε χατ τρικ μόλις από το 1ο μέρος με σουτ μέσα από την περιοχή, ολοκληρώνοντας ένα ονειρεμένο ημίχρονο με την Ίντερ να βρίσκεται μπροστά με 0-4.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η Ίντερ πέτυχε και 5ο γκολ, με κοντινό σουτ του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος πέτυχε το 4ο γκολ του! Στα επόμενα λεπτά οι φάσεις έλειπαν παρά τα συνεχόμενα κόρνερ των δύο ομάδων. Το 0-5 έμεινε μέχρι το τέλος με την Ίντερ να «πατάει» την Σαμπτόρια παίρνοντας μία μεγάλη νίκη!