Η Νάπολι κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Τζένοα, αφού επικράτησε με 1-0 εντός έδρας, σε μία αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της φετινής Serie A. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Γένοβας, η οποία  αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Ναπολιτάνοι δεν έγιναν γκολ, όμως, κι έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στη Γιουβέντους και κατάφεραν στο 72′ να ανοίξουν το σκορ με τον Ραούλ Αλμπιόλ. Η Τζένοα δεν είχε απάντηση στο 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος και η Νάπολι πήρε μία σημαντική νίκη στο κυνήγι του τίτλου.

Λάτσιο-Μπολόνια: 1-1

Η Μπολόνια έκανε τη ζημιά στη Λάτσιο, αφήνοντάς τη εκτός από τις θέσεις του Champions League, μετά το σημερινό 1-1. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 3′ ο Βέρντε, με τον Λέιβα να σκοράρει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, κάνοντας το 1-1 στο 16′. Στη συνέχεια του ματς η Λάτσιο δεν μπόρεσε να βρει και δεύτερο τέρμα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.