Τα ψέματα στην Euroleague τελείωσαν. Απομένουν τέσσερις στροφές μέχρι την ολοκλήρωση της regular season και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Απόψε πιστεύουμε πως τα θεωρητικά φαβορί θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία καίγεται για το διπλό. Η «ομάδα του λαού» είναι εκτός της πρώτης οχτάδας και πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αντίθετα οι Τούρκοι αν κατακτήσουν το ροζ φύλο αγώνα, ίσως εξασφαλίσουν από σήμερα το πλεονέκτημα έδρας στον επόμενο γύρο του θεσμού. Η Φενέρ είναι καλύτερη σαν ομάδα και θα έχει στα συν τον κόσμο της. Πιστεύουμε πως το over 161,5 πόντων, που προσφέρεται 2,00 στην betshop.gr, μπορεί να μας εξυπηρετήσει, αφού ειδικότερα οι φιλοξενούμενοι δεν νοιάζονται πολύ για τα μετόπισθεν.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα “θ’αγκαλιάσει” την πρόκριση στους “8” της Euroleague. Οι πρωταθλητές Ελλάδος με τους Παππά και Λοτζέσκι στη σύνθεσή τους, θα προσπαθήσουν να “σκουπίσουν” τη σειρά με τους Σέρβους. Ο Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς τους Ντάνγκουμπιτς και Άντιτς, κάτι που θα εκμεταλλευτεί σίγουρα ο ΠΑΟ. Θεωρούμε πως το χάντικαπ των 11,5 πόντων θα ξεπεραστεί εύκολα, άρα θα πάμε με τον άσο με απόδοση 1,84 στην betshop.gr.

Η Ζαλγκίρις παρουσιάζει σημάδια κούρασης. Η ομάδα του Σάρας θέλει όσο τίποτε άλλο να κερδίσει απόψε το Μιλάνο και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι Ιταλοί παίζουν εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό και αποδεικνύουν πως αδίκησαν τον εαυτό τους. Μιλάμε για δύο σύνολα με μεγάλες επιθετικές αρετές, άρα το over 163,5 πόντων μπορεί να επιβεβαιωθεί στην τιμή 2,04 της betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Φενερμπαχτσέ-Μακάμπι Τελ Αβίβ Over (161,5) 2,00 Betshop.gr
Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 1 (11,5) 1,84 Betshop.gr
Ζαλγκίρις-Αρμάνι Μιλάνο Over (163,5) 2,04 Betshop.gr