Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (21/3, 19:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για την αναμέτρηση.

«Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει πολλά όπλα. Έτσι, λοιπόν, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την αναμέτρηση»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε και ο Κάιλ Χάινς, που ανέφερε πως η ομάδα του θέλει να κάνει μια νίκη-δήλωση ενόψει της συνέχειας.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, ο Ολυμπιακός παίζει καλά εκτός έδρας πρόσφατα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και να τον διατηρήσουμε στα playoffs. Είναι η τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, έχουμε μία εβδομάδα με δύο διαδοχικά παιχνίδια και όλες οι ομάδες θα παλέψουν σκληρά. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη-δήλωση και να τελειώσουμε την κανονική περίοδο όσο ψηλότερα μπορούμε».