Η Ζαλγκίρις μετά από δύο κακές εμφανίσεις, επέστρεψε στις νίκες. Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λύγισε το Μιλάνο με 77-65 και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα playoff της διοργάνωσης. Οι Γουάιτ και Γιανκούνας ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Λιθοαυνούς με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Πολύ ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Η μεν Ζαλγκίρις στηρίχτηκε στον συνήθη ύποπτο Πάνγκος, ενώ το Μιλάνο είδε τους Κουζμίσνκας και Γκουντάιτις, να παίζουν καλά ενάντια στους συμπατριώτες τους. Το 17-16 έδειχνε πως θα παρακολουθούσαμε ένα ντέρμπι.

Η δεύτερη περίοδος ήταν καρμπόν με την πρώτη. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι και  το ματς ήταν κάπως τσαπατσούλικο. Αυτό μάλλον ήταν προς όφελος του Μιλάνο, που αρέσκεται στο άναρχο παιχνίδι. Το 31-34 του ημιχρόνου αποτυπώνει πως το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, όμως αυτό λίγο απασχολούσε τον Πιανιτζιάνι.

Ο Σάρας τα έψαλε στους παίκτες του κι αυτό μάλλον ήταν για καλό. Οι Λιθουανοί πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και με τον Γουάιτ να ξυπνάει επιθετικά το ματς γύρισε τούμπα. Το Μιλάνο δεν αισθανόταν πολύ άνετα πλέον και το 54-50 μετά από 30 λεπτά, αποδείκνυε πως οι Ιταλοί ξεφούσκωναν όσο περνούσε ή ώρα.

Η αναμέτρηση είχε πάει στη δύναμη και το πάθος κι εκεί το προβάδισμα το είχε η Ζαλγκίρις. Οι Γιανκούνας και Καβαλιάουσκας το είχαν πάρει προσωπικά και με συνεχόμενους πόντους, έδωσαν τη νίκη-ανάσα στην ομάδα τους. Οι Ιταλοί κλασικά, όταν είδαν τα σκούρα, θόλωσαν κι έτσι γνώρισαν ακόμη μία ήττα με 77-65.

Tα δεκάλεπτα: 17-16, 31-34, 54-50, 77-65