Ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Εφές, τονίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και την ανάγκη για περαιτέρω νίκες.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Πρώτα από όλα εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή στη Euroleague οι ομάδες που δεν έχουν πιθανότητες να μπουν στα πλέι-οφ όπως η Αρμάνι εναντίον μας, όπως η Μπαρτσελόνα εναντίον του Ολυμπιακού, αποτελούν παραδείγματα όλες αγωνίζονται με κίνητρο και σκοπό να κερδίσουν. Και αυτό δείχνει πως η Euroleague είναι μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού και όλοι θέλουν να κερδίζουν. Συγχρόνως όμως δεν έχουν καθόλου πίεση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε τέσσερις τελικούς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε. Όλα έχουν σχέση με αυτό, το να είσαι ανταγωνιστικός. 

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα καλό αριθμό νικών όμως αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να μας δώσει μία θέση στα πλέι-οφ. Πρέπει να κάνουμε και άλλες. Από το πρώτο μας παιχνίδι και έπειτα, η Αναντόλου Έφες πρόσθεσε δύο παίκτες που έχουν περάσει από το ΝΒΑ, οι οποίοι είναι πολλοί ικανοί και ταλαντούχοι. Εμείς θέλουμε να προσεγγίσουμε το εκτός έδρας παιχνίδι όπως κάθε άλλη αναμέτρηση, να προσέξουμε μία-μία την κάθε επίθεση όπως και την κάθε άμυνα. Όπως είπα και πριν τα πάντα έχουν να κάνουν με το να παλεύεις. Πρέπει λοιπόν και εμείς να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι».