Με δηλώσεις του στο Sport 24 Radio, ο Αμρ Ουάρντα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Αιγύπτου κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στο μεγάλο αστέρι της ομάδας του, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μάλιστα, ο άσος του Ατρομήτου χαρακτήρισε την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Πορτογαλία την Παρασκευή (23/03) με 2-1: «Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Πορτογαλία, που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα μάθουμε από τα λάθη μας. Άλλωστε μαθαίνουμε από τα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε ταλέντο και πολλούς καλούς παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα γεμίζουμε εμπειρίες».

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Αιγύπτου Μοχάμεντ Σαλάχ: «Ο Σαλάχ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, και μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δουλεύει σκληρά και παίζει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Τα αξίζει όλα αυτά που έχει πετύχει και το βασικό είναι ότι είναι ένας πολύ καλός τύπος».

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, αλλά εγώ θα παίξω με τη φανέλα της Αιγύπτου. Εύχομαι τα καλύτερα και για τις δύο ομάδες».