Δίχως καμία αμφισβήτηση η ΑΕΚ φέτος διανύει από τις καλύτερες χρονιές της. Αυτό φαίνεται και έχει παρατηρηθεί και από τα ξένα μέσα. Συγκεκριμένα, μια ισπανική ιστοσελίδα από τα Κανάρια, έκανε αφιέρωμα στους δύο άσους της Λας Πάλμας που διαπρέπουν στην Ελλάδα.

Η σελίδα «canariasenhora.com» φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο: «Αραούχο και Λιβάγια οδηγούν την ΑΕΚ, που… αγγίζει το πρωτάθλημα».

Στο αφιέρωμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα γκολ τους μπορεί να αξίζουν ένα πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ της Αθήνας αγγίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εν μέρει χάρη στα γκολ των κίτρινων Αραούχο (10) και Λιβάγια (8), που είναι πραγματικοί πρωταγωνιστές στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

(…) Αμφότεροι Αραούχο και Λιβάγια είναι παίκτες – κλειδιά και λατρεμένα πρόσωπα για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα. Και την ώρα που η Λας Πάλμας υποφέρει στον τομέα του γκολ, δύο από τους επιθετικούς της εκτοξεύουν την ομάδα τους στην κατάκτηση του τίτλου με τα γκολ τους». Επίσης, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για τους δύο παίκτες ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ.