Σ’ ένα Final Four τα πάντα είναι δύσκολα κι απαιτητικά. Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Champions League του μπάσκετ με την ΑΕΚ να συναντά την πολύ ισχυρή Μούρθια. Οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν χάρηκαν πολύ με τα τερτίπια της θεάς τύχης, καθώς η παρέα του Όλεσον, θεωρείται και είναι η πιο “περπατημένη” από τις τέσσερις, που διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο της FIBA. Εννοείται πως όλα αποδεικνύονται στο παρκέ, όπου είναι ο “καθρέφτης” της εκάστοτε ομάδας.

Η ΑΕΚ που δείχνει ότι από τώρα έχει στο μυαλό της την Ευρώπη, οφείλει να συγκεντρωθεί και ν’ αποδείξει το μέταλλό της. Η μονομαχία με την Μούρθια θα είναι ένας πρόωρος τελικός και πιστέψτε μας πως ο Ντράγκαν Σάκοτα από τώρα ετοιμάζει την ομάδα του για τον σπουδαίο ημιτελικό με την ισπανική ομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξει το ρυθμό και να μην παρασυρθεί από το up tempo της Μούρθια. Επίσης θα δοθεί μεγάλη βάση στο να βγει εκτός ρυθμού ο Βραζιλιάνος σέντερ Αουγκούστο Λίμα, που έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.

Θα έχουμε καιρό ν’αναλύσουμε περαιτέρω την αντίπαλο της Ένωσης, όμως όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για έναν πρόωρο τελικό. Η σοβαρή ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί. Η ομάδα όμως που εμφανίστηκε χθες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα ηττηθεί με χαρακτηριστυική ευκολία…