Πολύ μεγάλη νίκη για τη Λεβερκούζεν απέναντι στην Άιντραχτ, την ώρα που Κολωνία και Αμβούργο ηττήθηκαν και είναι όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό. 
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-1
Η Λεβερκούζεν πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού επικράτησε πιο δύσκολα από το τελικό 4-1 της αντιπάλου της. Το σκορ άνοιξε ο Μπραντ στο 20′, για να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους ο Φαμπιάν στο 23ο λεπτό του αγώνα. Ωστόσο, ο Κέβιν Φόλαντ πήρε το όπλο του στο δεύτερο ημίχρονο και με τρία γκολ στο 71′, στο 77′ και στο 88′ μετέτρεψε σε πάρτι το παιχνίδι.
Στουτγκάρδη-Ανόβερο 1-1
Στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής, Στουτγκάρδη και Ανόβερο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Το σκορ για τη Στουτγκάρδη άνοιξε στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τόμι και οι γηπεδούχοι έδειξαν πως κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους. Όμως, το Ανόβερο… χτύπησε στο 91′ με τον Φούλκρουγκ και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας. 
Χέρτα-Κολωνία 2-1
Ένα βήμα πριν την 2. Bundesliga βρίσκεται η Κολωνία, αφού ηττήθηκε και από την Χέρτα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29′ με τον Μπιτενκούρτ, όμως ο Ζέλκε χτύπησε δύο φορές (49′, 53′) στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας τη νίκη στη Χέρτα. 
Χόφενχαϊμ-Αμβούργο 2-0
Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό βρίσκεται και το Αμβούργο, αφού ηττήθηκε από την Χόφενχαϊμ με 2-0. Ο Γκναμπρί στο 18′ ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Σάλαϊ στο 27′ να κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Το Αμβούργο σε κανένα σημείο του ματς δεν έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά κι έτσι το 2-0 ήρθε φυσιολογικά.