Ο πρώην διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος, καταδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Την Παρασκευή εκδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η μήνυση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου για ψευδή καταμήνυση για τα όσα είχε αναφέρει ο πρώην ρέφερι εναντίον του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης τον Φεβρουάριο του 2015 σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί τότε.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο, ο Χριστόφορος Ζωγράφος καταδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε ενάμισι χρόνο φυλάκιση για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο κλείνει αυτή η υπόθεση. Θυμίζουμε βεβαίως ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε απαλλαγεί από την Αθλητική Δικαιοσύνη, αλλά δεν έμεινε εκεί αφού στη συνέχεια κατέφυγε κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου και στα πολιτικά δικαστήρια με αποκορύφωμα τη σημερινή απόφαση καταδίκης του Ζωγράφου για τα όσα είχε ισχυριστεί εναντίον του.