Ο Προμηθέας Πατρών επιβλήθηκε με 75-70 του Κόροιβου στην Πάτρα, κάνοντας σημαντικό βήμα για να πάρει μία θέση στην τετράδα, την ώρα που η ομάδα της Αμαλιάδας παρέμεινε σε δύσκολη θέση για την παραμονή της στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι από την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου και κατάφεραν να πάρουν από την πρώτη περίοδο ένα καλό προβάδισμα (22-13). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κόροιβος έπαιξε καλύτερα επιθετικά και κατάφερε να μειώσει λίγο τη διαφορά, όμως οι Πατρινοί πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (37-32). 
Στη συνέχεια το παιχνίδι παρέμεινε στα ίδια επίπεδα σκοραρίσματος, με τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να αυξάνουν τη διαφορά μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (56-48). Ο Κόροιβος, ωστόσο, δεν παράτησε το παιχνίδι και προσπάθησε να διεκδικήσει ότι μπορούσε, χωρίς να τα καταφέρει, αφού ηττήθηκε με 75-70.
Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος που πέτυχε double-double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από τον Κόροιβο ξεχώρισε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Κουέντον ΝτεΚόζεϊ με 24 πόντους.