Σε οικονομική διαφορά οδηγήθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με την ΑΕΚ, αφού ο Έλληνας ακραίος θέλει μια μικρή αύξηση αποδοχών.
Αυτό βρίσκει αντίθετο τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, ο οποίος θεωρεί πως από τη στιγμή που ο Λάζαρος έχει συμφωνήσει σε οψιόν ανανέωσης (320.000) θα έπρεπε να τηρήσει το λόγο του και στη μόλις τελειώσει το παρόν συμβόλαιο, να γίνει συζήτηση για αύξηση (400.000).
Θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, όμως σε περίπτωση οριστικής ρήξης των δύο πλευρών ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να μην χρειαστεί να φύγει και πάλι από την Ελλάδα.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δεν είναι μυστικό πως ο Ολυμπιακός θέλει να παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες παίκτες και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι μία τέτοια περίπτωση.
Έτσι, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος είναι δεδομένο πως θα συζητήσει με τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν θα δυσκολευτούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του.
Παρόλα αυτά, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, αφού αυτή είναι σαφής οδηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη.