Προβληματισμένος για την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Πάμπλο Λάσο, παρά για την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Το άξιζε από τα -ρώτα δευτερόλεπτα. Ξεκινήσαμε με 20-0 και σκέφτηκα δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς Από ένα σημείο και μετά, φαινόταν πως μόνο μία ομάδα ήθελε τη νίκημκι εμείς απλά περιμέναμε. Δεν ήταν καλή νύχτα για μας. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο κόουτς των «μερένχες» φυσικά και στενοχωριέται, που δεν έχει στη διάθεσή του τους Σέρχιο Γιουλ και Φακούντο Καμπάτσο.

«Παίζοντας χωρίς τους Γιουλ και Καμπάτσο είναι δύσκολο για μας. Βέβαια είχαμε πολλά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν θ’ακούσετε κάτι άλλο από εμένα».

Ο Ισπανός κόουτς είπε πως δεν ζηλεύει τον Παναθηναϊκό, παρά την εξαιρετική του εμφάνιση.

Δεν ζηλεύω τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ την ομάδα μου, είτε κερδίζοντας, είτε χάνοντας. Στην Ευρωλίγκα παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σήμερα ο Παναθηναϊκό άξιζε να κερδίσει και κέρδισε. Θα προετοιμάσουμε καλύτερα το ματς της Πέμπτης.

Τέλος όσον αφορά για το πλεονέκτημα έδρας είπε: 

Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό σε κάθε σειρά. Φυσικά η ιστορία έχει διδάξει πως πολλές ομάδες, έχουν κερδίσει σειρές, χωρίς να έχουν το αβαντάζ έδρας. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε, καθώς πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας μπάσκετ, για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Τελείωσε ένα ματς και τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο σε 48 ώρες.