Κοντά σε ένα «διπλό» που θα της έδινε ελπίδες για παραμονή στην Premier League έφτασε κόντρα στην Γουέστ Χαμ, η Στόουκ. Ωστόσο ο Άντι Κάρολ ήταν αυτός που… γέλασε τελευταίος, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στα «σφυριά».

Μοιρασμένο ήταν τα πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν καλύτερα τη μπάλα μεν, αλλά με τους φιλοξενούμενους να είναι εξίσου -αν όχι παραπάνω- απειλητικοί δε. Παρά τις αρκετές ευκαιρίες για γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο όμως, κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το… κεφάλι στο σκορ.

Όσων αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, η Γουέστ Χαμ εξακολούθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ παράλληλα κατόρθωσε να πιέσει παραπάνω την Στόουκ στα καρέ της. Κόντρα στην ροή του αγώνα όμως, οι «αγγειοπλάστες» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Κράουτς στο 79’. Όσο περνούσε η ώρα μάλιστα, το σενάριο να ολοκληρώσουν ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» έμοιαζε πιο ορατό από ποτέ. Στο 90’ ωστόσο, ο Κάρολ έσωσε την… παρτίδα για τα «σφυριά», γράφοντας το τελικό 1-1.