Ισόπαλη με την Κροτόνε (1-1) ήρθε η Γιουβέντους, ενώ η Νάπολι επικράτησε με 4-2 εντός έδρας της Νάπολι. Έτσι, οι «παρτενοπέι» μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και τη «Μεγάλη Κυρία».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή, με τη Νάπολι να έχει την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο και τη Γιουβέντους να αυξάνει τη μεταξύ τους διαφορά.

Με νίκες προχώρησαν οι δύο σύλλογοι της Ρώμης, κάτι το οποίο τις διατηρεί σε θέση ισχύος συγκριτικά με την 5η της βαθμολογίας, Ίντερ. Η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Τζένοα στο «Ολίμπικο» και η Λάτσιο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-2, «άλωσε» με 4-3 την Φλωρεντία, στην πιο εντυπωσιακή αναμέτρηση της Serie A το βράδυ της Τετάρτης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, η Μίλαν απόλεσε και τις τελευταίες τις ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από το 1-1 στο Τορίνο με την ομώνυμη ομάδα, η Σασουόλο «αποτελείωσε» με διπλό την Ελλάς Βερόνα, ΣΠΑΛ και Κιέβο Βερόνα παρέμειναν ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με το μεταξύ τους 0-0 και η Σαμπντόρια «έπιασε» την Φιορεντίνα στην 8η θέση, νικώντας με 1-0 την αδιάφορη βαθμολογικά Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη.

 

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Serie A:

Κροτόνε – Γιουβέντους 1-1
Νάπολι – Ουντινέζε 4-2
Ρόμα – Τζένοα 2-1
Λάτσιο – Φιορεντίνα 3-4
Τορίνο – Μίλαν 1-1
Σαμπντόρια – Μπολόνια 1-0
ΣΠΑΛ – Κιέβο Βερόνα 0-0
Ελλάς Βερόνα – Σασουόλο 0-1

Την Τρίτη, Ίντερ- Κάλιαρι 4-0