Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε μετά την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ απέναντι στη Λάρισα στο AEK TV, λέγοντας πως πρέπει η ομάδα του να παραμείνει συγκεντρωμένη και ο κόσμος να την στηρίξει, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στον ΠΑΟΚ με τον οποίο θα είναι αντίπαλος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:
-Για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ για το νταμπλ: «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό μας λείπει. Να έχουμε την ίδια φιλοδοξία και την ίδια συγκέντρωση γιατί διαφορετικά όλα θα ξεχαστούν πάρα πολύ γρήγορα».
-Για την παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Μπαίνει δυνατά, είναι ένας πολύ επιθετικογενής παίκτης. Όταν μπαίνει ο Λάζαρος οι αντίπαλοι έχουν πολλά λεπτά στα πόδια τους, οπότε έχουν κουραστεί, και αυτός εκμεταλλεύεται τόσο την επιθετικότητα όσο και τις κάθετες κινήσεις που μπορεί να κάνει».
-Για το ματς απέναντι στον Λεβαδειακό: «Περιμένοντας το γήπεδο να ολοκληρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια νομίζω πως το καλύτερο έναυσμα για τον κόσμο θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό που θέλω να δω είναι ο κόσμος να αρχίζει να κερδίζει το παιχνίδι πριν ακόμα μπουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν σηκώσουν το κεφάλι τους και δουν αυτή την κατάσταση στις κερκίδες να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι εδώ και τους στηρίζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και ο Λεβαδειακός δεν θα μας χαριστεί σε τίποτα».
-Για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό, θα είμαστε αντίπαλοι. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στον τελικό και αυτό είναι το σημαντικό».