Δεν έχετε παράπονο. Στα πρώτα ματς των προημιτελικών της Euroleague, σας έχουμε πάει ταμείο και το ίδιο ευελπιστούμε να κάνουμε και τώρα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται μέσα σε 48 ώρες ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, που θα τον φέρουν ένα βήμα μακριά από το ΟΑΚΑ. Πασκουάλ και παίκτες, μιλούν για ενέργεια και δεν έχουν άδικο. Αν οι “πράσινοι” πιέσουν στην άμυνα τους Ντόντσιτς, Ραντλ και Κοζέρ, τότε θα κάνουν το 2-0. Σίγουρα κανείς δεν περιμένει εύκολη επικράτηση απόψε, αφού οι Ισπανοί θα βγάλουν στο παρκέ την αδιαμφιβήτητη ποιότητά τους. Περιμένουμε μία αμφίρροπη μάχη σήμερα, όμως και πάλι θεωρούμε πως ο διψασμένος ΠΑΟ να κερδίσει. Θα πάμε με τον άσο -4, που προσφέρεται 1,90 από την winmasters.gr.

Πάμε και στον ρωσικό εμφύλιο, όπου αναμένεται συναρπαστικός. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβίωσε στο πρώτο ματς (98-95), όμως η αποστολή της μόνο εύκολη δεν είναι. Βλέπετε ο Νάντο Ντε Κολό θα χάσει το υπόλοιπο της σειράς κι ίσως και το Final Four του Βελιγραδίου, αν προκριθεί η “αρκούδα”. Μην λησμονεί κανείς πως και ο Κάιλ Χάινς θα είναι εκτός απόψε, άρα μιλάμε για δύο τρανταχτές απουσίες. Ο Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σίγουρα θα χτυπήσει και το σημερινό ματς. Θα ρισκάρουμε με το διπλό της Χίμκι στο -10, που πληρώνει 1,94 στην winmasters.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 1 (-4) 1,90 Winmasters.gr
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 2 (-10) 1,94 Winmasters.gr