Ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa», όπου δήλωσε πως φοβόταν μην σκοράρει η Μπαρτσελόνα και γκρεμίσει όσα είχε καταφέρει η Ρόμα μέχρι εκείνη τη στιγμή, ενώ αποθέωσε τον προπονητή του, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μανωλάς:
-Για το γκολ που χάρισε την πρόκριση στη Ρόμα: “Ξαναείδα τη φάση του γκολ πολλές φορές, αλλά όλες μετά το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να το αφήσουμε πίσω. Αν σταματήσεις και σκέφτεται τι έκανες στο παρελθόν, τότε όλα τελείωσαν. Έχω άλλα πράγματα τώρα στο μυαλό μου”
-Για τα συναισθήματα μετά το σφύριγμα της λήξης: “Έσβησαν όλα. Φοβόμουν μετά το γκολ πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει και να γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Επομένως, όταν τελείωσε ένιωσα απελευθερωμένος”.
-Για την άμυνα πάνω στον Μοχάμεντ Σαλάχ: “Δεν πρόκειται να τον παίξουμε man-to-man. Αν καταφέραμε να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα του Μέσι, τότε μπορούμε να σταματήσουμε και τη Λίβερπουλ του Σαλάχ. Δεν θα είναι εύκολο, φυσικά, αλλά είμαστε έτοιμοι”.
-Για τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο: “Η πίστη μας την εφετινή σεζόν προήλθε απ’ τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η Ρόμα δεν πρέπει να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας πολύ Ευρωπαίος προπονητής. Πάντα ζητάει να πιέζουμε ψηλά και να είμαστε αποφασιστικοί. Είναι επίσης αλήθεια πως στη Serie A θα έπρεπε να έχουμε έξι-επτά βαθμούς περισσότερους, αλλά όταν αγωνίζεσαι στο Champions League, είναι λογικό να υπάρχουν απώλειες”.