Σε αναζήτηση νέων ταλέντων που θα γίνουν οι επόμενοι ηγέτες του ελληνικού μπάσκετ, βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, με την ΚΑΕ των «πρασίνων» να ανακοινώνει τη διεξαγωγή try-out. Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«H Ακαδημία της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ανακοινώνει τη διεξαγωγή try-out στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. και του St. Lawrence College, για τη στελέχωση των τμημάτων της περιόδου 2018-2019.

 Πιο συγκεκριμένα:

  • το Σάββατο 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College το try-out για αθλητές γεννημένους το 2001-2008 από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την PAO BC Academy με βάση το St. Lawrence College.
  • την Κυριακή 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο All Stars Arena του Ο.Α.Κ.Α., το try-out για αθλητές γεννημένους το 2005-2008, από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την PAO BCAcademy με βάση το Ο.Α.Κ.Α.

Οι αθλητές που  επιθυμούν να λάβουν μέρος στα try-out παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Οι φόρμες συμμετοχής θα παραμείνουν ανοικτές έως το βράδυ της  Τετάρτης 10 Μαΐου.

Διευθυντής Ακαδημιών: Φραγκίσκος Αλβέρτης

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προπόνηση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
  • Η διαδικασία των try-out δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6107010 (Δ- Π: 16:30-21:00 & Σ-Κ: 10:00-20:00)

Με εκτίμηση,

PAO BC Academy».