Προτελευταία αγωνιστική στην Basket League και τα πάντα έχουν ξεκεθαρίσει για τις θέσεις των playoffs, αλλά και για την κορυφή.

Στο Αρτάκης ο Πανιώνιος δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, είναι τρίτη από το τέλος και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς αν κερδίσει ο Κόροιβος την Κύμη, τότε θα έχει αυτή το πλεονέκτημα για να μείνει στην κορωνίδα του ελληνικού μπάσκετ. Ο ΠAOK από τη μεριά του θέλει να μείνει στην 4η θέση της κατάταξης, ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Πιστεύουμε πως θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, γι’αυτό θα καταφύγουμε στη λύση του over 151,5 πόντων, που προσφέρεται 1,90 στην betshop.gr.

Στην Πάτρα διεξάγεται ένα παιχνίδι, το οποίο έχει χαρακτήρα playoff. Οι Προμηθέας και Λαύριο, αν τερματίσουν στην 3η και 6η θέση αντίστοιχα, θα παίξουν για την πρόκριση στους “4” της Basket League. Οι δύο ομάδες είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και σίγουρα περιμένουμε μία αναμέτρηση για πολύ γερά νεύρα. Θα καταφύγουμε στη λύση του διπλού +5,5, που δίνει απόδοση 1,93 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Over (151,5) 1,90 Betshop.gr
Προμηθέας Πατρών-Λαύριο 2 (+5,5) Betshop.gr