Χθες επιβεβαιώθηκαν και τα τρία σημεία, που δώσαμε και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Σήμερα όμως θ’ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο και τον τελικό Κυπέλλου, όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν την κούπα για διαφορετικούς λογαριασμούς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ονειρεύονται το νταμπλ, μετά από 40 χρόνια και η αλήθεια είναι πως θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν. Οι “ασπρόμαυροι” από τη μεριά τους, θεωρούν εαυτούς θιγμένους από την απώιλεια του τίτλου και θέλουν ν’αποδείξουν πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα δύο σύνολα σίγουρα θα κοιτάξουν τις άμυνές τους, αφού μιλάμε για μία αναμέτρηση do or die. Η ΑΕΚ σίγουρα θα είναι πιο σφιχτή, αφού το άδειασμα από την κατάκτηση του τίτλου θα είναι εμφανές. Ο ΠΑΟΚ περιμένουμε να μπει πιο επιθετικά, αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του Λουτσέσκου και σίγουρα θέλει να πετύχει γρήγορα γκολ. Αίσθηση μας είναι πως το ματς έχει πολλές πιθανότητες να πάει στην παράταση. Το πρώτο σημείο, που μας έρχεται στο μυαλό είναι το under 0,5, που προσφέρεται 2,30 στην stoiximan.gr. Θεωρούμε πως το παιχνίδι δεν θα έχει καλό ρυθμό, λόγω πίεσης και άγχους.

Αν επιθυμεί κάποιος να παίξει νικητή, τότε τα λεφτά μας θα τα ρίχναμε στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, όμως οι Θεσσαλονικείς, έχουν μια κάψα παραπάνω να πάρουν έναν τίτλο. Γι’αυτό αν ποντάραμε κάπου αυτό θα ήταν στους τυπικά φιλοενούμενους, με απόδοση 2,12 στην stoiximan.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικά
Νικητής Τροπαίου (ΠΑΟΚ) 2,12 Stoiximan.gr
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Under 0,5 2,30 Stoiximan.gr