Η κανονικής περίοδος της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με την 26η αγωνιστική. Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει εν πολλοίς, όσον αφορά την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει θέση στα πλέι-οφ.

Εμείς προτιμούμε να μην ασχοληθούμε με συλλόγους, που παλεύουν για την παραμονή τους, αλλά με ματς που έχουν φιλικό χαρακτήρα. Στο Λαύριο παράδειγμα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες ήδη προετοιμαζόνται για την ποστ σίζον και σε λίγες ώρες περιμένουμε τις επιθέσεις να γίνουν πρωταγωνίστριες στο ματς. Όπως σωστά κατανοήσατε θα επιλέξουμε το over 164,5, που δίνει απόδοση 1,84 στην betshop.gr.

Πάμε και στον έτερο ισχυρό του ελληνικού μπάσκετ τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον εκπληκτικό φέτος Προμηθέα Πατρών. Η ομάδα του Γιατρά τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατάταξης, δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, παλεύει να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι-οφ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα χρησιμοποιήσει τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, όμως θα επιστρέψει ο Παπαπέτρου. Δεν θα παρεκκλίνουμε από την πετυχημένη συνταγή του over, που προσφέρεται 1,92 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Λαύριο-Παναθηναϊκός Over (164,5) 1,84b Betshop.gr
Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών Over (160,5) 1,92 Betshop.gr