Με μια σύνθεση που δύσκολα θα ξαναδούμε, η Εθνική Ελλάδος έχασε εύκολα με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη, με το παιχνίδι να ξεχνιέται γρήγορα και να μην προσφέρεται για συμπεράσματα.

Η Εθνική πήγε στη Σεβίλλη αποκλειστικά με παίκτες από τη Superleague (με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Τζιόλη), ενώ ντεμπούτο με το εθνόσημο έκαναν Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Λημνιός, Μανιάς, Λαμπρόπουλος και Γαλανόπουλος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σαουδική Αραβία έδειξε ότι είναι ομάδα Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίζοντας με περισσότερη συνοχή και συνέπεια, σε αντίθεση με την Εθνική μας η οποία έκανε όλη και όλη μια προπόνηση. Ο Αλ Νταουσάρι στο 19o λεπτό με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον (άσχημα τοποθετημένο) Μπάρκα, ανοίγοντας το σκορ στην φιλική αναμέτρηση. 

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε την μοναδική αξιόλογη φάση για την ομάδα μας, όταν από μεγάλη απόσταση εκτέλεσε φάουλ, το οποίο βρήκε στο δοκάρι του Αλ Μοσαϊλέμ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Δημήτρης Γιαννούλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο ντεμπούτο του, με την υπόδειξη να φαίνεται ότι είναι λανθασμένη.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών δεν βοήθησαν στον ρυθμό, με τους Σαουδάραβες βέβαια να έχουν την κατοχή και κάποιες καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Τελικά το πέτυχαν στο 80o λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Κανού, ο οποίος δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιαννιώτη. Λίγο πριν την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Σαουδικής Αραβίας, ο Κουλούρης είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε στην κλειστή γωνία της εστίας.

Για την Εθνική αγωνίστηκαν :

Μπάρκας (45′ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71′ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Πέλκας (60′ Μάνταλος), Λημνιός (45′ Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (92′ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60′ Κουλούρης)