Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ανατροπές, χαμόγελα και συγκινήσεις το 4ο 11Vs11 – “Ζήσε την εμπειρία της Τούμπας”, που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τους χορηγούς της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ: 

 

Όσοι ήρθαν να παρακολουθήσουν αγώνα επιπέδου, με τακτικές και τεχνική, μάλλον βρέθηκαν σε λάθος γήπεδο. Από την άλλη αυτοί που περίμεναν άκρατο χαβαλέ, ατάκες φωτιά και… δυνατές συγκινήσεις αποχώρησαν γεμάτοι. Το 4ο 11Vs11 – “Ζήσε την εμπειρία της Τούμπας” ήταν ίσως και το πιο δραματικό, με τους Γαλάζιους να καταθέτουν ψυχή και να παίρνουν την νίκη από τα χέρια των Γκρι.

Μην σας ξεγελάει το σκηνικό που ήταν στημένο στα πλαίσια ενός κανονικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Καμία σχέση. Αντιμέτωπες στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν δύο ομάδες που αποτελούνταν καθαρά από ερασιτέχνες, όχι και πολύ αθλητικούς, οι οποίοι όμως θα έχουν να διηγούνται για μία ζωή τη μοναδική εμπειρία που έζησαν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τους χορηγούς της διοργάνωσαν για 4η φορά στην έδρα της ομάδας το 11Vs11 – «Ζήσε την εμπειρία της Τούμπας» και έδωσαν την ευκαιρία σε φίλους της ομάδας να… μπουν στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και να περάσουν ένα αξέχαστο απόγευμα.

 

Γκρι και Γαλάζιοι μονομάχησαν για 50 λεπτά και έλυσαν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι. Οι Γκρι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και με τον Τενεκεντζή σε μεγάλη μέρα πέτυχαν τρία γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια με τουπέ, γεγονός που πλήρωσαν στην επανάληψη.

Οι Γαλάζιοι έβγαλαν πάθος, δεν τα παράτησαν και έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια, έχοντας μάλιστα στο φινάλε και δύο ευκαιρίες για την ολική ανατροπή και το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία.

Εκεί οι Γαλάζιοι ήταν πιο ψύχραιμοι, κέρδισαν με 3-2 και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά στο κέντρο του γηπέδου.

Συγκλονιστική ήταν και η μάχη των πάγκων, με τον σκάουτερ του Δικεφάλου, Μάκη Κοσμίδη, να αιφνιδιάζει τον προπονητή τερματοφυλάκων του PAOK Academy, Δημήτρη Κρυωνά στο πρώτο μέρος, αλλά να βλέπει τους παίκτες του να καταρρέουν στην επανάληψη και να γνωρίζουν την ήττα.