Ο Κόροιβος Αμαλιάδας κατηγόρησε τους δύο Αμερικανούς του Κάρσον και Πόσλεϊ, για την εντός έδρας ήττα της ομάδας και τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία. Ο Μάρκους Πόσλεϊ με ένα μήνυμά του, πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε πως έπαιζε χωρίς να πάρει ούτε έναν μισθό στην ώρα του και γι΄αυτό δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορεί.

Δείτε το μήνυμα του Αμερικανού:

«Οι δηλώσεις του GM και του προέδρου του Κοροίβου που λανθασμένα κατηγόρησαν τον Τζαχίι Κάρσον και εμένα για «σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα» είναι απολύτως τρελές! Δεν έχω δείξει τίποτα διαφορετικό πέρα από σεβασμό, δούλεψα για αυτή την ομάδα με τον…κ..ο μου και την πόλη 9 μήνες χωρίς να λάβω ούτε έναν μισθό στην ώρα μου. Έκανα τα πάντα για το κλαμπ απλά και μόνο για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι που χάθηκε στο φινάλε της σεζόν. Δεν έρχομαι από χώρα στην οποία ‘στήνουμε παιχνίδια’. Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής για να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας και να έχουμε καλύτερη ζωή εμείς και οικογένειές μας.  

Είναι τρελό για αυτούς να προσπαθούν να καταστρέψουν το όνομά μας και αυτό μόλις στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και τον δεύτερο επαγγελματικά. Και ειλικρινά κανέναν από αυτούς δεν ήταν τόσο άντρας να μου προσάψει το οτιδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το να αφήνεις παίκτες απομονωμένους σε ένα ξένο αεροδρόμιο, εντάξει.

Πληγώθηκα από την ήττα αλλά μετά από αυτή την δειλή αντίδραση, είμαι τώρα χαρούμενος  που δεν υπάρχει και οι παίκτες δεν θα έχουν ποτέ την εμπειρία που είχαμε εμείς. Είστε τυχεροί που δεν μου τα είπατε πρόσωπο με πρόσωπο. Ο Θεός πράττει με παράξενο τρόπο, θα τον αφήσω να το χειριστεί».