Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, μίλησε για το συμβόλαιό του και τόνισε πως ο «Kill Bill» θα συνεχίσει να είναι σημαντικός είτε αν μείνει στον Ολυμπιακό, είτε πάει σε κάποια άλλη ομάδα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις:

«Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Σίγουρα αν κάποιος έπρεπε να ξέρει τα πάντα αυτός θα ήμουν εγώ αλλά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν μιλούσαμε με τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα μιλήσουμε. Σίγουρα έκανε μία σπουδαία χρονιά ακόμα και αν αυτή δεν τελείωσε όπως θα ήθελε η ομάδα αλλά είναι μέσα στους δέκα κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας και για μια ακόμα χρονιά ο ηγέτης της ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα είναι σίγουρα σημαντικός για τον Ολυμπιακό ή για κάποια άλλη ομάδα αλλά είναι δύσκολο να περιμένει κάποιος το ανάλογο για ακόμα δύο χρόνια».

Για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι εχθρός με τον Ομπράντοβιτς. Οι σχέσεις μας δεν έχουν αλλάξει. Με τον Ντούντα παραμένουμε δύο εξαιρετικοί φίλοι, βρισκόμαστε συχνά αν και τώρα δεν είναι εν ενεργεία προπονητής. Όπως βλέπετε η φωτογραφία του είναι σε ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο στο γραφείο μου. Όσον αφορά τον Ζέλικο, δεν έχω να παραπονεθώ για κάτι. Από τη δική μου πλευρά όλα είναι μια χαρά. Όλοι ξέρουν ότι από τότε που ο Σπανούλης άλλαξε κατεύθυνση και πήγε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, ο Ομπράντοβιτς θύμωσε και δεν μου μιλάει. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής, είναι απόλυτος επαγγελματίας και οι προσωπικές μας διαφορές δεν έχουν επηρεάσει στο ελάχιστο τις επαγγελματικές. Όποτε έχω εξαιρετικές προσφορές ποτέ δεν με παραγκωνίζει. Άλλαξαν τα πράγματα από τη μεταγραφή του Σπανούλη, εγώ εξακολουθώ να θεωρώ πως δεν έκανα κάποιο λάθος».