Καλησπέρα σε όλους, επιστρέφουμε σήμερα δυναμικά μετά την άνετη επιβεβαίωση του 2-3 goal, βασικού μας σημείου, για το παιχνίδι μας στον τελικό του Europa League. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στους αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος Δανίας, αλλά και στον αγώνα-ανόδου της Φροζινόνε στη Β΄Ιταλίας.

Άαλμποργκ – Νόρτζελαντ

Οι γηπεδούχοι της Άαλμποργκ, από την προηγούμενη αγωνιστική δεν έχουν πλέον κάποιο στόχο στους αγώνες για τον τίτλο στη Δανία, με την χρονιά ουσιαστικά να έχει τελειώσει για αυτούς. Από την άλλη, η Νόρτζελαντ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει να κυνηγάει την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και έχουν και ξεκάθαρο κίνητρο στον αγώνα. Ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει την αναμέτρηση, είναι ο προπονητής της Άαλμποργκ, Morten Wieghorst, ο οποίος έχει περάσει για επτά χρόνια από τον πάγκο της Νόρτζελαντ και έχει συνδέσει το όνομά του με αυτή και σίγουρα δεν θα θέλει να είναι αυτός που θα της κόψει το δρόμο. Έτσι, θα πάμε με το διπλό του 2.31 στη betshop.gr

Φροζινόνε – Φότζια

Η Φροζινόνε βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Β΄ κατηγορίας της Ιταλίας και με νίκη εξασφαλίζει την απευθείας άνοδός της στην Serie A αφού είναι στο +2 από την τρίτη θέση. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τον ενθουσιασμό και σε συνδυασμό με την πολύ καλύτερη ομάδα που διαθέτουν, αναμένεται να πάρουν εύκολα τη νίκη που θα τους επιφέρει και την άνοδο. Θα επιλέξουμε την νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο, σε απόδοση 1,75 στη betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Άαλμποργκ – Νόρτζελαντ 2 2,31 betshop.gr
Φροζινόνε – Φότζια 1/1 1,75 betshop.gr