Ο Τζέισι Κάρολ είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να σκοτώσει οποιδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Ο έμπειρος γκαρντ θέλει να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο της Euroleague, μετά το 2015. Μάλιστα αστειευόμενος, είπε πως μόνο αν η Ρεάλ στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, θ’αφήσει τον Λούκα Ντόντσιτς να πάει στο ΝΒΑ.

Tζέισι θεωρείτε η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ, τώρα που είστε όλοι υγιείς. Συμφωνείς μ’αυτή την άποψη;

“Σίγουρα τώρα που είμαστε πλήρεις, είμαστε καλύτερη ομάδα. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, όμως δεν το βάλαμε κάτω. Παλέψαμε πολύ και πλέον είμαστε ένα βήμα από το τρόπαιο. Μακάρι να έχουμε την ίδια συγκέντρωση με τον ημιτελικό και να λυγίσουμε ένα σύνολο, πολύ σκληρό. Μην ξεχνάτε είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή”.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μάλλον θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στην Euroleague. Θα σου λείψει;

“Θα σου αποκαλύψω κάτι. Του έχω πει καλώς να πάει στο ΝΒΑ, μόνο αν φέρει την Euroleague στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα μείνει αναγκαστικά στην Ισπανία (γέλια). Πέρα από την πλάκα μακάρι να έμενε στην Ευρώπη, γιατί μιλάμε για ένα παιδί με τεράστιες δυνατότητες”. 

Κάτι τελευταίο. Ποιο πιστεύεις πως είναι το ισχυρότερο όπλο της Φενέρ;

“Ο χαρακτήρας της. Όταν μία ομάδα δεν παίζει καλά, αλλά ξέρει να παίρνει τ’αποτελέσματα που θέλει, τότε πρέπει να τη σέβεσαι. Η Φενερμπαχτσέ είναι τέτοιο σύνολο και σίγουρα αύριο το βράδυ, θα υποφέρουμε για να την κερδίσουμε”.