Το 2-0 έκανε ο ΠΑΟΚ στη σειρά με την ΑΕΚ, αφού νίκησε την «Ένωση» και στο ΟΑΚΑ με 88-93 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των Playoffs της φετινής Stoiximan.gr Basket League.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και παίζοντας εκπληκτικά στην επίθεση κατάφερε από νωρίς να πάρει ένα καλό προβάδισμα απέναντι στην «Ένωση» που δεν έδειχνε καλά αμυντικά (23-28). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά, κι έτσι πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όντας πίσω στο σκορ (41-46).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυριαρχεί μέσα στο παρκέ και να διατηρεί την διαφορά που είχε ήδη χτίσει, με την ΑΕΚ να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει (64-70). Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου συνέχισε να προελαύνει και τελικά πήρε τη νίκη με 88-93, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League, την ώρα που η ΑΕΚ αποχαιρέτισε πρόωρα τη χρονιά.
Ο Τεράν Πέτεγουεϊ έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, όντας ο MVP του αγώνα, αφού πέτυχε 21 πόντους. Από την ΑΕΚ, ο μοναδικός που προσπάθησε να αλλάξει την μοίρα των γηπεδούχων ήταν ο Μάικ Γκριν, αλλά οι 19 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί.