Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε προ ημερών τους ποδοσφαιριστές της Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη της προπόνησης τους στο Ρέντη. Με την είσοδο τους στο γήπεδο αντίκρισαν τον Θανάση Ανδρούτσο και ενημερώθηκαν από τον προπονητή τους Κώστα Σοφιανό ότι θα τους προπονήσει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρώην άσος της Ακαδημίας.
Τα παιδιά της Κ-10 τον υποδέχτηκαν θερμά και η προπόνηση άρχισε. Η προπόνηση είχε σχεδιαστεί την προηγούμενη ημέρα σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Νίκο Τοπολιάτη και ότι σχεδιάστηκε βγήκε στο γήπεδο. Ο Ανδρούτσος στην αρχή ήταν αγχωμένος, αλλά έχοντας και την συμπαράσταση του Δημήτρη Νικολάου, που παρακολουθούσε στην πόρτα του γηπέδου, πήρε… θάρρος και διαπίστωσε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο.
Η προπόνηση τελείωσε και τα παιδιά «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τον Ανδρούτσο. Έμαθαν πολλά για την πορεία του, τα όνειρα του, την πρώτη του προπόνηση στη μεγάλη ομάδα, την πρώτη του προετοιμασία. Ήταν αναμφίβολα ένα μάθημα ποδοσφαίρου αλλά και ένα μάθημα ζωής. «Όποιος πιστεύει στον εαυτό του, δουλεύει και ακούει τους προπονητές του, κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του», τόνισε ο Θανάσης Ανδρούτσος και δεν έχει άδικο…
Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV: