Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της. Ο Άντονι Ράντολφ που μίλησε αποκλειστικά στο Sportsroom, τόνισε πως αυτή η κούπα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τον “Γολγοθά” που τράβηξε εκείνος και οι συμπαίκτες του τη φετινή σεζόν. Επίσης ο Αμερικανός φόργουορντ παραδέχτηκε πως τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ, όλοι κατανόησαν πως μπορούσαβ κατακτήσου το τρόπαιο της Euroleague.

Για πες μας λίγο μετά από τα τόσα προβλήματα πως νιώθεις, που είστε πρωταθλητές Ευρώπης;

“Τι να σου πω τώρα. Όταν πάω πίσω και σκέφτομαι τι τράβηξαμε για να κατακτήσουμε την κούπα, βουρκώνω. Είχαμε τόσες πολλές ατυχίες, οι περισσότεροι παίκτες ήμασταν χτυπημένοι και σοβαρά μάλιστα, αλλά αντέξαμε. Ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή μείναμε ενωμένοι, δείξαμε καρδιά, ποιότητα και πάθος και κερδίσαμε δύο πολύ σπουδαίες ομάδες”.

Τελικά η σειρά με τον ΠΑΟ και το μειονέκτημα έδρας, μήπως σας έκανε καλό;

“Δεν γνωρίζω αν μας έκανε καλό, όμως σίγουρα μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν. Αποκλείοντας μία τέτοια ομάδα, πιστέψαμε στους εαυτούς μας περισσότερο και πήραμε την ώθηση, που θέλαμε. Ήρθαμε στο Βελιγράδι με ανεβασμένη ψυχολογία και τελικά χάρη την ποιότητά μας, σηκώσουμε το τρόπαιο”.