Ο Καματερός Τάσος είναι από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στη θέση του και κάλλιστα μπορεί να καλύψει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Ο Πρωτέας στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό πάνω του στην εξαιρετική πορεία στο εφηβικό πρωτάθλημα, που έφτασε μέχρι τον τελικό. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας πάντως ετοιμάζεται για την Αμερική την επόμενη σεζόν, όπου σκοπεύει να βελτιωθεί σαν παίκτης, αποκτώντας κι άλλες εμπειρίες.

Ο Πρωτέας έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Τι συναισθήματα σου βγάζει αυτή η σεζόν; Γλυκόπικρα ή θετικά;

  Σίγουρα το να φτάνεις στον τελικό της ΕΣΚΑΝΑ είναι μια πολύ σημαντική διάκριση και επιτυχία. Δυστυχώς όμως δε καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που ήταν και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πράγμα που θα συνέβαινε για πρώτη φορά για τον σύλλογο. Για μένα ήταν μια πολύ ωραία σεζόν με χαρές και λύπες που τελικά αφήνει θετικά συναισθήματα γιατί σε όλη τη διάρκεια έζησα στιγμές που σίγουρα θα μου μείνουν αξέχαστες.

Θεωρείς πως η φετινή χρονιά, είναι η κορυφαία της καριέρας σου;

Φέτος απλώς έπαιξα πιο ελεύθερα και έδειξα την σκληρή δουλειά που έκανα πέρυσι για να φτάσω στο επίπεδο που είμαι τώρα. Θέλω να δουλέψω σε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μου και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Όντως η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερή μου μέχρι στιγμής, αλλά κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι και να γίνομαι όλο και καλύτερος

Ποια είναι τα όνειρα σου με τον Πρωτέα; Μέχρι που θες να φτάσεις με την ομάδα;            

Ο Πρωτέας είναι ένα σπουδαίο σωματείο και το γνώριζα πολύ καλά όταν ήρθα πριν από 3 χρόνια. Φέτος κάναμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Β’ Εθνική και πιστεύω ότι στο κοντινό μέλλον μπορεί να ανέβει και κατηγορία. Εγώ του χρόνου λογικά θα βρίσκομαι στην Αμερική και θα θελα πάρα πολύ να δω τον Πρωτέα σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Πες μου και λίγα λόγια για την εθνική ομάδα και που θες να φτάσεις ως επαγγελματίας παίκτης…

 “Για μένα η εθνική ομάδα είναι μεγάλη τιμή και ουσιαστικά είναι ένας από τους μεγάλους στόχους που πέτυχα και ελπίζω να ολοκληρωθεί με την επιλογή μου στην τελική δωδεκάδα. Πάντα ήθελα να βρεθώ σ’ ένα πανευρωπαϊκό όπου θα εκπροσωπώ τη χώρα μου. Οι στόχοι μου όσον αφορά το μπάσκετ είναι πολλοί και βήμα βήμα θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ γιατί είναι κάτι που το αγαπάω. Γι’ αυτό τον λόγο κιόλας του χρόνου θέλω να πάω στην Αμερική, ώστε να πάρω κι άλλες εμπειρίες. Οπότε τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να βελτιωθώ και πηγαίνοντας εκεί να κυνηγήσω τις ευκαιρίες μου.